Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: 29 Ekim tatili için kız kıza yurtdışı planı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba 26-27-28-29 Ekim tarihlerinde yurtdışına çıkmak istiyorum.Daha ülkeye karar vermedim ortak bir karar verilebilir .
Sadece kadın arkadaşlar yazarsa çok sevinirim .
Merhaba ilk kez yurt dışı seyahatim olacak o bakımdan bende seyehat arkadaşı arıyorum tercihim tura katılmak sizin içinde uygunsa iletişime gecebiliriz
1 Kasım 8 kasim arası İtalya'ya gidiyorum yanlız , gelmek isterseniz haberlesebiliriz
Selam. Ben de yurtdışına daha önce çıkmadım ve size Berlin-Viyana hattını önerebilirim kızlar. Hem Almanya yarı türk olduğundan ilk seyahatimizde fazla yabancılık da çekmeyiz. ne dersiniz?
Merhabalar..
Ben de gezmeyi seven ve bayagi yer görmüş bir bayan olarak sizlere katılmak isterim .. 26-29 arası birkac günlük otobüslü gayette de hoş zaman geçirilen balkan turlarından birine katilinabilur. Vize durumunuz nedir acaba?
(09-09-2019, 12:31 AM)beti Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selam. Ben de yurtdışına daha önce çıkmadım ve size Berlin-Viyana hattını önerebilirim kızlar. Hem Almanya yarı türk olduğundan ilk seyahatimizde fazla yabancılık da çekmeyiz. ne dersiniz?
Berlin i özellikle mi görmek istiyorsunuz bilemiyorum ama Berlin viyana gidişi size bayagi pahalıya malolur trenler pahalıdır avrupada.. uçak kadar para ödersiniz bu hatta.. Birbirine daha yakin olan munih-viyana yi oneririm size. münih de gayet hoş bir alman kentidir..
vizesiz ülke düşünürseniz bekleri ben de.
Evet Berlin'i özellikle görmek istiyorum. Haklısınız trenler çok pahalı olmuş baktım ben de az önce, viyana başka bir turun konusu olsun o vakit Smile