• Ana Sayfa
  • Portal
  • Yönetim Kadrosu
  • Marka Tescil
  • [-]
    Tur Arkadaşı


    Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Berlin i keşfetmek istiyorum
    20-07-2023, 04:08 PM,
    #1
    Berlin i keşfetmek istiyorum
    Yeşil pasaportum var Uygun gidiş dönüş ucak biletinin olduğu tarihlerde (kaç gün olucagi ortak karar verilebilir) Berlin i gezmeyi planlıyorum.vizesi ya da y.pasaportu olan ve burayı merak eden varsa bana yazabilirler...

    Ara
    Cevapla
    25-07-2023, 02:00 PM,
    #2
    RE: Berlin i keşfetmek istiyorum
    Ağustos sonundan sonra herzaman müsaitim. Sizede uygun ise.

    Ara
    Cevapla
    02-08-2023, 01:05 PM, (Son Düzenleme: 02-08-2023, 01:06 PM, Düzenleyen: solaris.)
    #3
    Cvp: Berlin i keşfetmek istiyorum
    Yesil pasaportum var ve ben de 3-4 gunluk bir Berlin turu yapmayi planliyorum iletisime gecebiliriz

    Ara
    Cevapla
    02-08-2023, 11:05 PM,
    #4
    RE: Berlin i keşfetmek istiyorum
    (25-07-2023, 02:00 PM)AOenergysolutio Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Ağustos sonundan sonra herzaman müsaitim. Sizede uygun ise.

    Öğretmen olduğum için Eylül de okullar açılıyor ancak resmi tatiller de olabilir

    Ara
    Cevapla
    02-08-2023, 11:07 PM,
    #5
    RE: Berlin i keşfetmek istiyorum
    (02-08-2023, 01:05 PM)solaris Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  Yesil pasaportum var ve ben de 3-4 gunluk bir Berlin turu yapmayi planliyorum iletisime gecebiliriz

    Özelden yazdım WhatsApp tan daha kolay iletişim kurabiliriz

    Ara
    Cevapla
    10-08-2023, 11:06 AM,
    #6
    Cvp: Berlin i keşfetmek istiyorum
    Benimde yeşil pasaportum var müsaitim

    Ara
    Cevapla


    Konu ile Alakalı Benzer Konular
    Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
    Information istanbul + köln+ brüksel + hambur+ berlin+prag+viyana+bratislava+budapeşte+sofya+TR seyhanb 0 148 12-05-2024, 12:41 PM
    Son Yorum: seyhanb
      Dünyayı keşfetmek isteyenler buraya please maviboncuk 0 304 13-12-2023, 09:52 PM
    Son Yorum: maviboncuk
    Question Berlin Turu tur arkadasi solaris 7 841 28-09-2023, 07:08 AM
    Son Yorum: solaris
      Berlin turu tur arkadasi solaris 2 431 26-09-2023, 07:50 AM
    Son Yorum: BurcuKAYA
      BERLİN GEZİ ARKADAŞI 14/09/2023 - 17/09/2023 yasinnn 0 259 04-09-2023, 03:39 PM
    Son Yorum: yasinnn
      YEŞİL PASAPORTUM VAR YURT DIŞINA HERHANGİBİ BİR ÜLKEYE SEYAHAT ETMEK İSTİYORUM mehmetcaltt 4 714 15-08-2023, 10:51 AM
    Son Yorum: slmbyhn_
      Merhaba vizesiz ülkeleri gezmek istiyorum kız erkek farketmez yeterli düşüncemiz uysu Ulasyatmaz 1 1,274 02-07-2021, 07:24 PM
    Son Yorum: zenthontr
    Brick İSPANYA-PORTEKİZ-BERLİN-VİYANA-PRAG dreamgezgin 0 1,421 19-02-2020, 08:10 AM
    Son Yorum: dreamgezgin
    Rainbow 26 Mart’a kadar Schengen vizem var plan yapmak istiyorum Nesnes 4 7,217 30-01-2020, 03:16 PM
    Son Yorum: TC Efe ATAOĞLU
      Ocak’ta tatil yapmak istiyorum - tatil arkadası Claire_fraser 7 9,994 13-01-2020, 02:35 PM
    Son Yorum: sportland99

    Hızlı Menü:


    Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi