• Ana Sayfa
  • Portal
  • Yönetim Kadrosu
  • Marka Tescil
  • [-]
    Tur Arkadaşı


    Konuyu Oyla:
    • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Dünya turu için arkadaş arıyorum
    26-06-2024, 03:28 PM,
    #1
    Dünya turu için arkadaş arıyorum
    Merhabalar ismim Denizcan 30 yaşındayım yaklaşık olarak 10 yıldır sürekli hayalini kurduğum fakat hayat koşuşturmacası içinde bir türlü fırsat bulamadığım ya da cesaret edemediğim desem daha doğru olacak dünya turuna cıkma kararımı kesin olarak vermiş bulunmaktayım. Ortalama aşağı yukarı benimle yaşıt bir yol arkadaşı arıyorum kadın erkek olması fark etmez ama bu başlık altında dürüst davranıcam erkek olursa daha çok işime gelir çünkü malum bir çok ülke bizim ülkemize vize istediği için ve genelde red yediğimiz için çokta güvenli olmayan ülkeler kalıyor geriye bu gibi ülkelerde gezerken kendi güvenliğimin yanında bir kadınında güvenliğini aynı anda sağlayabileceğimi düşünmüyorum çünkü bunu kendime görev edinirim ve stres altında kalırım ama illa ki ben kararlıyım gelmek istiyorum diyen varsa iletişime geçebilir önemli olan kararlı olmak çünkü yola çıktıktan bir süre sonra ben pes ediyorum geri dönücem gibi durumlar beni yarı yolda bırakacaktır .

    Herhangi bir tarih belirlemedim çok acele etmek istemiyorum bana eşlik etmek isteyen arkadaşında bir acelesi varsa doğru kişi ben değilim çünkü öncelikle bu yolculuk için uzun bir süre detaylı planlama rota , ekipman ihtiyaçları , belirli bir miktar para biriktirmek gibi v.s konuların titizlikle hazırlanması gerektiğine inanıyorum A planının yanında B ve C planınıda yaparak tam anlamıyla başarısızlıkla sonuçlanmayacak bir yolculuğa çıkmak istiyorum .

    Şuanda halihazırda herhangi bir sosyal medya platformu kullanmıyorum yani herhangi bir hesabım yok bana denizaykan16@gmail.com mail adresinden ya da discord üzerinden AxFrost ulaşabilirsiniz . Eşlik etmek isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar detaylı konuşalım ..

    Ara
    Cevapla
    27-06-2024, 03:15 PM,
    #2
    Cvp: Dünya turu için arkadaş arıyorum
    görev adamı Smile) nerede ikamet ediyorsun

    Ara
    Cevapla
    29-06-2024, 06:05 PM,
    #3
    RE: Dünya turu için arkadaş arıyorum
    (27-06-2024, 03:15 PM)Tiaelv Nickli Kullanıcıdan Alıntı:  görev adamı Smile) nerede ikamet ediyorsun

    bana katılma düşünceniz varsa discord üzerinden ekleyin konuşabiliriz.

    Ara
    Cevapla
    01-07-2024, 10:03 AM,
    #4
    Cvp: Dünya turu için arkadaş arıyorum
    maalesef

    Ara
    Cevapla
    05-07-2024, 03:45 AM,
    #5
    Cvp: Dünya turu için arkadaş arıyorum
    merhaba,
    Ben 3 yıldır 3-4 ay gezip geliyorum 50 yaşında tek gezen bayan ve emekliyim. Kimsenin beni korumasına gerek yok ben kendimi korurum hatta yanımdakinide korurum ? 26 ülke gezdim düşük bütçeli geziyorum ağustosta başlayıp güney kore hongkong tayvan makao laos ve kuzey vietnamda sapa catba island olmak üzere 3-4 aylık bir rotaya başlayacağım sonrasında kasım sonu dönüp orta ve güney amerika yapacağım uzun süreli tahmini 1 yıl kadar sürecek katılmak isterseniz gezi tarzımız uyarsa gezginhhayta73@gmail.com adresinden iletişim kurabilirsiniz.

    Ara
    Cevapla


    Konu ile Alakalı Benzer Konular
    Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
    Information YURT DIŞI İÇİN TÜM BİLGİ VE ARKADAŞLIK Yusufchn 0 3 6 saat önce
    Son Yorum: Yusufchn
      Yurtdışı için tatil arkadaşı arıyorum. Mert409 0 71 15-07-2024, 04:54 PM
    Son Yorum: Mert409
      Ağustos Mısır İçin Arkadaş Cerennnimsi 0 58 15-07-2024, 12:47 PM
    Son Yorum: Cerennnimsi
      Vizesiz balkan turu sadece bayan gezi arkadasi Kanarya 5 482 13-07-2024, 02:09 PM
    Son Yorum: Worldshuman
      Temmuz ayı vizesiz buda turu Sahra gürel 5 312 13-07-2024, 12:57 PM
    Son Yorum: werxi
      Balkan gezisi için arkadaş arıyorum Vakanüvis 2 219 13-07-2024, 12:56 PM
    Son Yorum: werxi
      Ağustos italya turu kadın gezi arkadasi Zeynepppp 0 99 12-07-2024, 05:09 PM
    Son Yorum: Zeynepppp
      EYLÜL 13 19 İTALYA TURU marcusaurelus41 0 109 12-07-2024, 09:30 AM
    Son Yorum: marcusaurelus41
      MISIR TURU murat20.06 0 95 11-07-2024, 03:03 PM
    Son Yorum: murat20.06
    Wink 14 Temmuz Uçaklı Balkan Turu Tiaelv 5 294 10-07-2024, 10:47 AM
    Son Yorum: demjrcan

    Hızlı Menü:


    Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi