Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kuzey Işıkları Görmek İsteyen Var mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
(29-06-2016, 12:34 AM)cisemyil Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhabalar bende programa katılmayı çok isterim. ama tur yerine biletleri ve konaklamayı kendimiz halletsek nasıl olur acaba? çünkü bu fiyatlar benim bütçemin çok üzerinde. ve  tarih olarak yılbaşı olsa nasıl olur?

Evet bu forumda da konu açma sebebim buydu Tur evrt pahalı uçak bileti biraz para tutuyor azgezmiş deki arkadaşlar gibi yaparsak maliyet yarıya iner. O konuda bilgi desteği alacağımızı umuyorum. Bende yılbaşında orada olmak isterdim araştırmalarına göre çok güzel törenler oluyormus Smile ama pahalı olur diye yılbaşı diye düşündüm ama iyice araştırırız yeterki bir ekip kurup ciddi ciddi program yapalım. Ne dersiniz?
Cisemyil bende aynı şekilde düşünüyorum.Bir toplanalım biraz sonra detaylı konuşuruz.
Güzel bir konu bende düşünebilirim.
Evet Arkadaşlar hepinizin ilgilisi için çok teşekkür ederim. Harika bir ekip ve harika bir fantastik tatil olacağı düşüncesindeyim.
Kendi imkanlarımız ile gitmek ve her şeyi çok iyi programlamak gerekiyor. Daha önümüzde uzun günler olsa da günler su gibi akıp gidiyor. Bu yüzden bence önce tarih aralığını ayarlamamız lazım.
Yılbaşında orada olmak mı? Yoksa yılbaşından sonra mı gitmek. Ayrıca hava durumunu da çok iyi tahmin etmek gerekiyor. Çünkü havanın açık olması gerekiyor net olarak izleyebilmek için.

Bu durumda Gökhan arkadaşımız ile birlikte 3 kişi olduk bile Smile (kesin olmasa da)

Ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olacağına inanıyorum. Bu arada arkadaşlar En iyisi uçak ile gitmek ve ardından ev ve araç kirlamak diyor azgezmiş deki arkadaşlar. Kendi yemeğinizi kendiniz yapın vs diyor.

Sizlerden ricam sizde araştırın ve hep beraber bir yol çizelim.

* Forum Yönetimicimiz Administratör arkadaşımıza da buradan çok teşekkür ederim. Konuyu sabitlediği için.

Bence gelenler olarak bir whatsapp grubu olusturalım derim.
Olur bana özel mesaj ile telefonunu verirsen grup kurayım
Arkadaşlar ben de düşünüyorum. Ayrıntılardan haberdar olmak isterim.
(30-06-2016, 08:02 AM)Göğebakmadurağı Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaşlar ben de düşünüyorum. Ayrıntılardan haberdar olmak isterim.

Peki sizden de konuyu takip etmenizi rica ediyorum.

Bu arada kesin olmasa da 5 kişi olduk bile.
AzGezmiş ekibinde ki arkadaşların Kuzey Işıkları Macerası. Harika Smile



Güzel video hazırlamışlar Smile Ama az gezmişler gibi geldi bana
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6