Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kuzey Işıkları Görmek İsteyen Var mı ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Grubunuzda hala açık yer var. Gelmek isteyen sanatsal grubuna katılabilir.
Bu gezi 200 300 eurolık bir gezi değil...bu geziye katılacaklar en az 3000 tl gibi rakamı hazır etmeleri gerekli...yani öğrencileri aşan bir gezi...(aileden takviye yada para birikimi hariç) ..meşakatli bir o kadarda zevkli insanın hayatında ender yaşayabileceği deneyimlerden.. Benim güzel deneyimlerimden biride LUT denizinde yüzmekti..katılımcıların enine boyuna konuyu araştırmalarını öneririm. Bu geziye gitmeyi çok istiyorum...Tüm avantajların, güzelliklerin bu geziye katılacaklardan yana olacağının farkındayım.
Evet Arkadaşlar, Kuzey Işıklarını merak eden varsa bizlere katılabilirler. Yoksa böyle bir ekip bir daha zor bulunur Smile
Bekliyoruz....
Çok soğuk olur mu? Beni düşündüren tek şey bu sanirim fazla usüyen birisi için uygunmudur tarih aralığınız ve fiyatlar halen bu şekilde mi?
Evet halen o şekilde. Soğuk olur mu Smile Tabii ki olacak
[quote='thelord' pid='8718' dateline='1473840935']

Sormak istediğim bir detay var özel mesaj atamıyorum sana?
Merhaba,

Çok güzel bir seyahat olacağı belli Smile
Facebook'ta Lapland STH tur ile 729 Euro'dan başlayan fiyatlarla denilmiş; ama kendi organize eden bir grupla tabi ki daha uygun olacaktır.
Sizin fiyatlandırmanızda gayet uygun o tarihlerde izin alabilecek olursam gelmek isterim. WhatsApp beni de ekleyebilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba, ben de kesinlikle kuzey ışıklarını görmek istiyorum.
Uzun zamandır hayalim ancak tek gidemem diye sadece fotoğraflarla avunuyordum.
Sizi bulmam çok güzel oldu benim için. Takipteyim Smile
Arkadaşlar bizlerde gelmenizi çok isteriz. Size PM atıyorum lütfen mesaj kutunuza bakın Smile
(10-08-2016, 05:23 AM)Honeym35 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu gezi  200 300 eurolık bir gezi değil...bu geziye katılacaklar  en az 3000 tl gibi rakamı hazır etmeleri gerekli...yani öğrencileri aşan bir gezi...(aileden takviye yada para birikimi hariç) ..meşakatli bir o kadarda zevkli insanın hayatında ender yaşayabileceği deneyimlerden.. Benim güzel deneyimlerimden biride LUT denizinde yüzmekti..katılımcıların enine boyuna konuyu araştırmalarını öneririm. Bu geziye gitmeyi çok istiyorum...Tüm avantajların, güzelliklerin bu geziye katılacaklardan yana olacağının farkındayım.


Birinin hayali değil gerçek şeyler yazması ne güzel.
Aynı fikirdeyim.
Kolay ve de ucuz bir gezi rotası değil.
Zaten pahalı bir ülkeye gidiyorsunuz.1000 euroluk gezi olsa çoktan gitmiştim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6