Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Süresiz Dünya Turu / Youtube Vlog
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(23-07-2019, 12:24 PM)TugbaGznT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(23-07-2019, 10:52 AM)shikifuujin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(23-07-2019, 07:28 AM)TugbaGznT Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence  6 bin usd   yeter diye düşünüyorum

yeter yetmesine de bende o kadar yok olmaz olamaz kısa sürede Smile bakalım bir kaç iyi yarış kazanırsam belkide olur , olmadı satıcam pılımı pırtımı çıkıp gidicem zaten Smile


siz kaç para  ile katılmayı düşünüyodunuz ki ?

6-7 bin dolar civarı işte bakalım toplayabilmek kısmet olacak mı işte veya ne kadar toplayabileceğim ?
Merhaba Lost_Emre benide whatsapp grubunuza dahil edermsnz bende katılmak istiyorum ve bütçede sıkıntım yok bilginize.
yola ne zmaan çıkılıyor arkadaşlar bende katılmak istiyorum acaba benide eklermisiniz numaramı özelden yazıyorum 34 yaş bayanım istanbul .
bende varım akılımdan geçenleri yazmısın hazırlıklarımı yapıp ben çıkmayı düsünüyorum
merhaba. bu sitede ne kadar cok gezgin ruhlu insan yoldaş varmış. lütfen gidelim buralardan süresi saati dönüşü belli olmayan yollara ben hazırım.
Her şeyi geride bırakıp sizinle dünyayı turuna çıkamam. Ama bu seyahatte İspanya özellikle Endülüs bölgesine gelirseniz size yardımcı olabilirim.
zor iş gerçekten böyle bir hevesle çıkıp geri dönen çok olucaktır, daha önce yurt dışı deneyimi olmayanlar çok zorlanır, ve en önemlisi para birikimi ile çıkmak yola, 10.000$ min. lazım, asya ülkerini gezersiniz bu para ile ancak,ondan sonrası ne olcak herkes youtuber olamaz zaten,iyi düşünün.
yola çıkmak için vaktimiz var hala katılmayı düşünen arkadaşlar wp grubumuza katılmak için yazabilir. şuan 4 bayan 2 erkek olarak süresiz dünya turumuz için programlar yapmakta ve ekipmanları hazırlamaktayız.
ne kadar guzel anlatmıssınız durumu kesinlikle bende aynı fikirdeyim umarım yola çıkılmamıştır katılmak istiyorum özel mesajla numaramı gönderdim gruba eklerseniz çok memnun olurum maddi skntı yok katılabilirim
ne kadar çok gitmek isteyen var ya son durum ne acaba LOST_EMRE ? ekip tamamlandımı yada kaç kişisiniz bu kadar fazla kişiyle futbol takımı kurulur ne zaman yola çıkılıyor eğer yer varsa katılmak istiyorum
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7