Tur Arkadasi Forum

Orjinalini görmek için tıklayınız: Süresiz Dünya Turu / Youtube Vlog
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
bayan sayısı fazla sanırım bende böyle bir geziye katılmak istiyorum konu sahibine özel mesaj attım ama dediğim gibi bayan sayısı fazla ise katılabilirim .
Herkeste bu başlığı bekliyormuş Smile

Film gibi. Birbirini tanımayan insanların bir araya gelip dünyayı gezmesi Smile
özel mesajlara ne zaman bakmayı düşünüyorsun acaba konu sahibi .
hayatın boş ve anlamsız olduğunu ne kadar güzel özetlemişsiniz keşke bende herşeyi geride bırakıp sizlere katılabilseydim
bu kadar bayan varken bence benmde katılmam gerekiyor bu tur a benide alın maddi sıkıntım yok .
Hindistan gezimizi bitirdik arkadaşlar şuan Vietnama geldik katılmak isteyen arkadaşlar ulaşsın özelden . şuan 4 bayan 2 erkek olarak devam etmekteyiz. herşey iyi gidiyor.
Ben 23 Kasımda İrandan kara yolu ile Asiyaya yola çıkıcam, Hindistana varınca haberleşiriz, nerde olsursanız uçakla gelib katıla bilirim.
(21-10-2019, 03:01 PM)LOST_EMRE Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hindistan gezimizi bitirdik arkadaşlar şuan Vietnama geldik katılmak isteyen arkadaşlar ulaşsın  özelden .  şuan  4 bayan 2 erkek olarak devam etmekteyiz. herşey iyi gidiyor.

fotoğraf paylaşır mısınız? Bizim yaşayamadıklarımızı yaşıyorsunuz. Size destek olabilir miyiz? bir ihtiyacınız var mı?
Merhaba ben 4 aydır Türkiye turundayım Türkiye turu bitikten sonra dünya turuna çıkacağım şu an Karadeniz turundayım katılmak isteyen varsa iletişime geçebiliriz.( otostopla geziyorum)
Merhaba ben Serpil 21 yaşındayım size katılmak istiyorum herşeyi geride bırakarak tıpkı sizler gibi. lütfen özel mesajınıza bakabilirmisiniz iletişim numaramı bıraktım sizde yazarsanız katılırım. hangi ülkedesiniz şuan ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7